Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Weapon Binder

matini12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam czita tego BlackLegend z mpcforum . I jest tam opcja zeby wybrac sb bron na dana klase i na slota i czy one maja dmg taki jak ta bron co wybralismy i wszyscy ja widza czy stary dmg z broni ktora miales wczesniej ? I jeszcze mam pytanie dlaczego jak pisze NoRecoil i biore on to i tak tak dobrze nie celuje nie widze prawie roznicy A i jeszcze dlaczego jak mam tego czita wlaczonego to tak malo fps mam ? ?

Opublikowano

Czyli dmg jest normalny tylko wyglad dla mnie ?? Wszystkie czity dzialaja oprocz tych broni ? A powiesz mi co najlepiej tam wlaczac ?

A da sie cos zrobic zebym mial normalne fps ? Bo troche trudno sie gra z tymi 30 fps

Opublikowano

Nie wywala jak biore te bronie wlasnie :D

Napiszesz mi co najlepiej tam wlaczac ?

A nie jednak wywala ok . czyli nie uzywac tylko tych broni ?

Opublikowano

Powiem tak

Opcja nazywa się Weapon Binder czy tam Blinder.

Opcja została dawien dawno spatchowana i nie działa, to znaczy bronie są pokazywane wizualnie ale nie zadają damage.

Jeżeli strzelasz powiedzmy w ścianę, one strzelać będą, lecz po chwili nastąpi crash lub gra się zatnie.

Jeżeli strzelasz do osoby aby zadać damage to crash nastąpi od razu.

Jedynie ta opcja działa w taki sposób:

Weapon Binder --> Colt Damage --> 1-8 slots --> All weapons.

To znaczy, że mamy weapon binder na wszystkich slotach, lecz damage broni to tak jakby damage colta, lecz my widzimy daną broń jaką ustawiamy. Wtedy zadaje damage, lecz z siłą colta.

Nie wywala jak biore te bronie wlasnie :D

Napiszesz mi co najlepiej tam wlaczac ?

A nie jednak wywala ok . czyli nie uzywac tylko tych broni ?

Nie używaj bo nastąpi crash ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wiem wiem ale dlaczego jak ustawie supernospread i norecoil to i tak jest duzy rozrzut i nie moge doskonale trafic

Hmm, może opcje w cheacie nie działają poprawnie. Zmień injector albo cheata, wtedy uruchom jako administrator.

Zainstaluj wszystkie programy:

-Net Framework 3.5 i 4.0
-Service Pack 3 (Windows XP oraz Vista)
-Service Pack 1 (Windows 7)
-C++ 2010
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

I nie bd mial malo fps ?

Nieeeeeee, to są programy systemowe, coś takiego... nie zawalają komputera tylko wspomagają jego działanie, lol.

Nie będziesz miał mało fps'ów.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...